L E D I A R Y ♥
DIARY TWITTER ASK.FM INSTAGRAM
What a bored day huhhh :(
Tuesday, September 17, 2013 • 2:01 AM • 0 comments
Anyeoohaseyo xD
Im back , haha bosan nyiooo lama tak uopdate blog :(
So harini mari kita update balik okay babyss :*
Hm , kita update pasal apa yang jadi harini :)
So , harini takde la pape yang menarik kan uolss , just going back and welcome to school after cuti 3 hari kauuu haha x) . Nothing interesting yang jadi dekat sekolah pun but yeah as you guys know , biasalah kan , budak form 4 ofcourse ah mendapatkan dengan cikgu and a lot of homework shittooo -,- kau bayangkan jah , seminggu kau buat 2 karangan , denggan nak buat folio account lagi , folio sivik lagi , folio science lagi , buat projek untuk seni ! Gila kauu tak banyak , sakit otak kau nak mikiornyaaa -_- . Dengan exam lagi next week , anyiooo :( oh ya , sekarang sekolah kitorang jeni macam buat exam hari sabtu cause nak semua pelajar datang hari sabtu tu ! Sakai k sakai -.- . Then tadi , afrina pergi la stalk twitter si aina ni . Ya allah , sakitnya hati aku bila baca tweet dia ! Kemain lagi sampai buat aku nangi ! Hey ngkoo , sape tak nangis kan bila dia tweet macam tu ! Balik rumah , i've got 1 bbm from him . Nyioo , i can't ignore him cause i love him so much even he always make me hurt :( but nevermind , im the one that choosing to be like this :') haha saya kuat !!! ROARRRR xD so till here only . I'll update more k baby :* bye , anyeoohaseyooo hahaha xD


FUTURE
I MISS YOU :') ♥
Im still hoping and waiting for you #DFC & #MLG :') ♥

OTHERS;